Lansare proiect AFCN

Vineri, 28 iulie 2017, cu începere de la ora 10:00 la sediul Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare din b-dul Traian nr. 8, a avut loc Conferința de presă cu privire la lansarea proiectului cultural „Percepții senzoriale inedite – fascinația cristalelor” finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul sesiunii de finanțare II/2017, la care au participat reprezentanți din mass-media locală: televiziunile TL+ și Sighet TV, ziarele Graiul Maramureșului și Glasul Maramureșului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În cadrul conferinței de presă dl. director conf. univ. dr. ing. Ioan Denuț a vorbit despre oportunitatea proiectului, mijloacele de finanțare si etapele prin care s-a trecut până la semnarea proiectului. De asemenea, dl. director a mai facut o scurtă descriere a proiectului, punctând pe scurt ce ne propunem să realizăm prin implementarea lui și a amintit partenerul implicat în derularea acestuia, Asociația Nevăzătorilor din România, Filiala Baia Mare.

Detaliile cu privire la etapele de implementare a proiectului cultural „Percepții senzoriale inedite – fascinația cristalelor” au fost oferte de către coordonatorul proiectului muzeograf ing. Ioan Liviu Bereș. De asemenea, coordonatorul a mai făcut o descriere a viitoarelor vitrine și a dotărilor specifice ce le vor avea și a prezentat modul de funcționare a viitoarei expoziții.

Reprezentanții mass-media au fost încântați de ideea în sine a proiectului si de modul inedit de a prezenta eșantioanele din cadrul Muzeului, au adresat întrebări și au primit clarificări din partea gazdelor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *