În văzul lumii – colecții și colecționari

Afis vazul lumii 1 (1)_page-0001Eșantioanele prezentate în această expoziție sunt exclusiv din colecțiile particulare ale unor pasionați de mineralogie: Octavian Stocklosa, Marius Condovici, Cojanu Cristian, Ioan Denuț, Ioan Bereș și Alexandra Sîngeorzan, cărora ținem să le mulțumim și pe această cale, pentru contribuțiile aduse la organizarea expoziției.

Avem, așadar, plăcerea de a vă prezenta piese deosebite care, sperăm noi, vă vor trezi interesul pentru fascinanta lume a mineralelor: culori deosebite, cristale ale unor minerale semiprețioase, eșantioane de fluorină de culori și cristalizări foarte variate, calcite de pe diferite continente și curiozități ale lumii anorganice. Expoziția este completată de o secțiune specială dedicată meteoriților, ca parte a istoriei Pământului.

Vernisajul va fi urmat de un atelier de confecționarea a unor suveniruri din pietricele divers colorate la care vor participa elevi ai scolii gimnaziale Alexandru Ivasiuc din Baia Mare.

Vă așteptăm, cu drag, să participați la vernisaj și să ne vizitați expoziția, deoarece are toate atuurile de a fi un eveniment cultural deosebit! La vernisaj și pe tot parcursul zilei de mâine accesul publicului va fi gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *